Jeftin vodoinstalater

 

Jeftin vodoinstalater MAK

 

 

Vodoinstalaterski servis MAK radi na teritoriji Beograda i okoline non stop 0-24h.

Dolazimo u najkraćem roku bez kašnjenja i odlaganja. Oslonite se na nas.

 

– Pouzdana i pristupačna usluga,
– dolazak ubrzo po pozivu,
– dežurni vodoinstalater,
– kompletne vodoinstalaterske usluge,
– naša baza rezervnih delova,
– garancija

 

Vodoinstalater MAK Beograd Vam obezbeđuje profesionalne vodoinstalaterske usluge na teritoriji Beograda i okoline po povoljnim cenama.

Na nas se možete osloniti u svakom trenutku bez obzira da li je dan ili noć. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

 

 

Jeftine vodoinstalaterske usluge Beograd

 

Ugradnja bojlera

 

Kada je bojler toliko dotrajao da se ne isplati popravka. U današnje vreme bušan kazan bojlera se ne vari, a takodje tu je i trosak skidanja i demontaže bojlera i transporta kako bi se zavario i opet postoji mogućnost da za nedelju ili dve dana bojler ponovo procuri na drugom mestu.

Zbog svega navedenog naš servis Vodoinstalater Mak Beograd preporučuje zamenu bojlera sa novim. Većina novih bojlera ima garanciju od 10 i više godina.

Majstori našeg servisa su iskusni i osposobljeni da ovaj problem vrlo brzo reše. 

Stari bojler se demontira, pre toga se isprazni, zatim se struja otkači i na kraju se skida sa nosača na zidu na koje je bio nakačen. Po potrebi buše se nove rupe na zidu za nosače novog bojlera. Novi bojler se instalira na nove nosače i na kraju se puni vodom. Po završetku punjenja bojler se pušta u rad. Naši majstori ce vam dati par saveta kako da prilikom grejanja vode uštedite i smanjite potrošnju električne energije i kako rukovati sa bojlerom da što duže potraje. 

 

 

Veličina bojlera 

 

Veličina bojlera za jedno domaćinstvo zavisi od više faktora koje treba uzeti u obzir ukoliko je na bojler u kupatilu priključena i kuhinja svakako treba više tople vode a takodje treba uzeti u obzir i broj članova domaćinstva i njihove potrebe. Manja litraža bojlera je dobra jer se voda brže zagreva i posle pola sata bojler je opet pun tople vode tako da je za prosečno domaćinstvo dovoljan bojler od 60l. Naravno bojler se mora pravilno održavati, redovno čistiti od kamenca, kako se ne bi usporilo zagrevanje vode.

 

 

Ugradnja bojlera cena

 

Cena demontaže starog bojlera i montaže novog

Naš servis odnosno majstori vodoinstalateri Beograd MAK obavljaju za 3000din. U tu cenu nisu uračunati delovi koji su potrebni za montažu novog bojlera,a to su kuke, sigurnosni ventil, i brinox ceva koja povezuju bojler sa dovodom vode.

 

 

Koliko traje ugradnja bojlera?

 

Ugradnja bojlera ne traje dugo, od prilike oko sat vremena i za to vreme se skida stari bojler koji treba da se oslobodi od vode, pri čemu se voda ispušta slobodnim padom. Po skidanju starog bojlera postavljaju se novi nosači, kači se novi bojler a zatim se priključuje struja, dovod i odvod vode, montira sigurnosni ventil i na kraju se bojler puni vodom i pušta u rad. Naši majstori će ostati još neko vreme da provere da li sve funkcioniše kako treba, i da voda slučajno negde ne curi.