Racunovodstvo Beograd

 

Računovodstvena Agencija Beograd

 

 

Knjigovodstvena agencija Profit Plus Beograd je osnovana sa ciljem da Vam omogući da svoju energiju usmerite na Vaš biznis a nama prepustite vodjenje knjiga.

Uspešno ćemo završiti sve poslove od osnivanja Vaše firme, vodjenja knjiga, savetovanja, finansijskih izvestaja, završnih računa...

Pružićemo Vam adekvatnu informacionu i knjigovodstvenu podršku

Svoje iskustvo smo pažljivo sticali kroz rad i dugogodišnje stručno usavršavanje. Imperativ nam je zadovoljstvo klijenata, u skladu sa tim svakom klijentu pristupamo sa dužnom pažnjom.

 

Naš računovodstveni servis za vas može da obavlja kompletno vođenje, ili pak možete da nam prepustite samo određene poslove. Prilagođavamo svoje usluge velikim, srednjim i malim preduzećima.

Trudimo se da za svoje klijente obavljamo sve računovodstvene poslove na najvišem mogućem stručnom nivou. Svesni smo da knjigovodstveni  servis svojim klijentima mora da nudi kvalitetno poresko i poslovno savetovanje.

U tu svrhu se neprestano usavršavamo i obrazujemo. Naše osnovno načelo nam je kvalitet, zato Vam nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti i poverenju.

 

 

 

 

 

Adresa: Petra Lekovica 8a, Banovo brdo,
11000 Beograd, Srbija

Telefon064/5800-589062/441-403

E-mailprofitplusdoo@gmail.com

Knjigovodstvene usluge

Cene knjigovodstvenih usluga