Rent a car aerodrom Beograd

Rent a car aerodrom Beograd

Rent-a-car agencija Zim Beograd za iznajmljivanje automobila i putničkih kombija vam nudi mogućnost iznajmljivanja ( rentiranja) bez vozača ili sa vozačem. Zim se  nalazi u samom centru Beograda, u ulici Tadeuša Košćuška 28, kod parka Kalemegdan. Osim klasične usluge iznajmljivanja automobila, naša agencija Vam obezbeđuje i vozača, ukoliko Vam je potrebno vozilo, putnički automobil ili kombi sa vozačem.

Brazilski Jiu-Jitsu takmičenja

Brazilski Jiu-Jitsu takmičenja

Kao i u svakom sportu takmičenja su neizostavni deo Brazilskog Jiu-Jitsu-a. Kako je ovo još uvek amaterski sport ne postoji skoro nikakva materijalna satisfakcija, tako da svi koji žele da se takmiče rade to iz čistog zadovoljstva.

Računovodstvo Beograd

Računovodstvo Beograd

Knjigovodstvena agencija Beograd poseduje idealan spoj znanja i iskustva u oblasti finansija, računovodstva i poreskog konsaltinga i u primeni standarda iz oblasti predmeta poslovanja. Pogledajte - Knjigovodstvena agencija cenovnik.

Selidbe Beograd inostranstvo

Selidbe Beograd inostranstvo

Doneli ste životnu odluku preseliti iz jedne države u drugu, radi posla, školovanja ili samog života, složićete se da je veliki korak svakome od nas. Emocije variraju od pocetnog ushićenja do panične potrage za neophodnim informacijama. Pored selidbi za fizička lica AR-Box Vam nudi i selidbu firmi u Beogradu i Srbiji po najpovoljnijim cenama salidbe.

Hotel - Pansion za mačke

Hotel - Pansion za mačke

Pansion za mačke "Životinjsko carstvo" DOO Beograd

Pansion za mačke "Životinjsko carstvo",  je ekskluzivno mesto mačke koje vašim najdražim pruža odgovarajuću psihičku i fizičku negu, a najviše LJUBAVI!

Bespovratna sredstva

Bespovratna sredstva

Bespovratna sredstva predstavljaju finansijske resurse koje organizacije, preduzeća ili pojedinci dobijaju, a da ih nije potrebno vratiti. Ova sredstva često dolaze u obliku grantova, donacija ili subvencija od strane vlade, nevladinih organizacija, fondacija ili drugih institucija....

Jeftin vodoinstalater

Jeftin vodoinstalater

Jeftin vodoinstalater MAK Vodoinstalaterski servis Beograd radi na teritoriji Beograda i okoline non stop 0-24h. Dolazimo u najkraćem roku bez kašnjenja i odlaganja. Oslonite se na nas.